torsdag 12. desember 2013

News news

Flott og kald januar-morgon på Eitrenipa

Eg innrømmer gjerne at det har vore lite sprekt med fjellivet i det siste. Mest grunna mangel på tid, jobb, private ting og dårleg vèr. I haust har difor livet blitt meir ein kamp enn ein leik. Kveldane har såleis bestått av bilder, dikting, musikk, fotball-sjåing og elles høyre regnet og vinden riste huset.. Ikkje akkurat mykje mosjon i dette, men eg har ikkje gitt opp trua...:-) Og no kjem jo brua....:-) 

I morgon er det fredag. Den går med til jobb og juleavslutning på Sande hjå Steinar. Deretter går turen til Dale for overnatting. Lørdagen er så den store brudagen... Kanskje det kan bli fjell søndagen? Vèrmeldingan er diverre framleis dårlege, men som tidlegare nemnt - i år stressar eg ikkje med fjelltrimpostane, av fleire grunnar, so då so... Faktum er at eg faktisk er begynt å glede meg til neste oktober. Etter kva eg har registrert står då Eitrenipa, Driveknolten, Skylefjellet, Skålefjellet og Fristadfjellet på programmet (trur det er rett). Dette fell meg mykje meir inn enn årets program. I mellomtida får eg halde forma sånn nokolunde vedlike, og nyte livet utan at eg meir eller mindre på fjellet... 

Oppdateringar kjem. Førebels blir dei sjeldnare enn før. Så eg puttar på eitt og anna dikt frå LysandeStemningar. Som nedunder frå i går...! God førejulshelg!



Ingen kommentarer: