tirsdag 19. november 2013

Gravferd og solnedgang


Eg fekk meg ein fridag på jobb i dag for å gå i gravferda til Halldis Drøsdal i Holmedal. Halldis var fødd Sørebø, og var søskenbarn til mor mi. 

Kyrkja var heilt full av folk som ville ta avskjed med henne. Den var flott pynta med eit uttal kransar og blomar med helsingar frå slekt og vener. Presten las opp ein gripande minnetale frå livet hennar. Laga til av slekta. Kvil i fred kjære Halldis.



Etter gravferda nytta eg siste lyset for dagen til ein rask tur på Skylefjellet. Det var kome ein del snø, men ikkje verre enn at det gjekk flott å kome seg både opp og nordover. Etter snøvèr og vind i natt og på morgonen, vart det faktisk ganske så fint her oppe før sola gjekk ned. Og som de ser vart solnedgangen vakker. Hovudlykta hadde eg sprunge i frå heime, så då vart det ikkje så mykje tid å spele seg med før mørket seig på. Men eg gav meg såpass tida at det vart nokre bilder ut av det. Flott tur. Ja, det var som den var laga til for Halldis sin del. Eg var såleis glad for at eg gjekk... Minnerikt!

Toreheia i kveldssol frå Skylefjellet


Florø i ettermiddag


Ingen kommentarer: