onsdag 12. desember 2012

Kanontur

 Vestover Stongfjorden
 Nordaust
 Nordover mot Florø
 Moldura i midten nede

Nydeleg tur på Størdalsstauren igjen i kveld. Kaldt, stilt og klårt! Og mykje finare enn dei andre kveldane i det siste. Bilda er tekne med kompaktkamera (Panasonic LX-5) med 1 minutt lukketid og 1 minutt behandlingstid. Altså 2 minutt pr bilde. Det blir som før nemnt fort kaldt oppe i fjellet no når du sveittevåt skal vente på bilda. Så det begrensar seg litt kor mykje "helse" ein skal legge i dette. Fantastisk flott var det iallefall...

3 kommentarer:

Hannesol sa...

Wow, vinter'n er vakker altså! Skjønner meg ikke på de som 'hater' den jeg. Det er da bare å kle seg godt og kikke litt rundt seg? ;0)

Unknown sa...

Tusen takk Hannesol for fin kommentar! Veldig kjekt at du er innom blogggen min, slik som du har vore i mange år! Takkar!

Eg er så einig så einig i det du skrive... Fantastisk flott om dagen og ikkje minst kveldane. Spesielt etter at det kom eit fint lag med snø. Å kome seg opp i fjellet om kvelden no med den stjernehimmelen er utruleg flott. Ja endå finare no når ikkje månen tek lyset frå stjerneprakta...! Ønskjer deg og dine Gud Jul!

Hannesol sa...

Takk for det Gustav og i lige måde; ha en riktig fin jul dere også! :)