onsdag 21. mars 2012

Tre bilder tre datoar

 Foto frå Moldura 11.11.11
 
Foto frå Blegja 10.10.10 klokka 10

Foto frå Dokka 09.09.09

På joggeturen til Vågane i ettermiddag kom eg på dei tre bilda ovanfor. Og at eg skulle legge dei ut igjen. Synest både datoane og bilda er litt spesielle. Det første er av Atløy og Alden. Det andre viser Storehesten. Det tredje viser Holmedal frå Dokka.

Sidan datoane på bilda er som dei er, vart eg funderande på 12.12.12. Sjølvsagt må eg ha eit skapleg bilda denne datoen òg. 

Elles har eg tek asfaltlivet litt roleg nokre dagar. Hadde ein tendens til noko rusk i eine kneet på fredag. Og då bør ein som kjent vere litt forsiktig. Men i dag kjenner eg ingenting. Så eg trur rett og slett eg fraus litt for lenge på føtene den dagen. For i tillegg til å ha vore på jobb, reiste eg til Dale etterpå, og var ikkje heime igjen før i 21-tida om kvelden. Det verste som finst er klamme sokkar og småfrysing på føtene over lengre tid. Då veit eg det er lett å dra på seg både det eine og det andre... 

Springturen gjekk elles heilt fint. Forma er god. Noko yr var det i lufta, men nesten stilt og 8 grader varmt. Absolutt vår.

Til helga har eg eit ynskje om å komme meg på Eitrenipa etter gamalt. Det er eitt av favorittfjella mine. No får vi tru meterologane held kva dei lovar...

Ingen kommentarer: