lørdag 5. november 2011

Tilbake til normalen

Utsikt frå under toppen av Moldura nett før det blir mørkt 2/11.
Vardenova i midten.

Eg kunne i grunn ha tenkt meg og gjort noko meir ut av turen i dag enn å gå på Moldura. Det ligg jo fine toppar lenger aust òg... Men vèret vart så ulikkeleg der oppe i dag tidleg at eg berre sprang heile vegen ned igjen. Gjennom våte myrane så søla skvatt. For det var både regn, skodde og vind der oppe, og noko særleg betre vart det lenger austover. Så å bruke timar under slike forhold baud meg rett og slett imot...:-)

No vart sjølvsagt vèret betre då eg nesten var heime igjen. Og når eg no sit og skriv, ser det faktisk ganske brukbart ut. Men korleis det er her nede ved fjorden, er ikkje alltid representativt for korleis det er der oppe. Vèret ser iallefall mykje betre ut for morgondagen. Og det er no noko berre det... 

Elles er det sikkert Ansgar Bjarne som har mala raudmaling på nokre av dei viktigaste vardane oppover mot toppen. Kjempebra jobba! Gode å sjå. Refleksstengene eg har sett opp plukkar eg ned i løpet av vinteren. Det er berre ei midlertidig greie for å gå i mørket, og under snøforhold.

Bak varden kl 9.27 i dag... 
...ikkje rare utsikta. Vind og regn yler rundt øyra....

Ingen kommentarer: