søndag 26. september 2010

På solsida

Hauststemning i Stongfjorden i føremiddag på veg til fjells

Eg var som dau i kroppen då eg vakna i dag tidleg. Bakke opp og bakke ned i timesvis i går sat igjen. Eg bestemte med difor ganske kjapt at Blegja fekk vere Blegja. Så sjølv om hovudet ville, måtte eg "høyre" på kroppen... Eg åt difor ein god frukost, og gjekk rett og la meg igjen....! 

Eg vakna ein god time seinare og følte meg betre både her og der. Kva no? Eg fann nesten ut med det same at eg fekk ta siste turen på Smørskornova. Måloppnåing og greier. Ferdig med dette fjellet for denne gong. Så det vart standardruta frå Rivedal og opp i eit aldeles praktfullt haustvèr. Sola brann inn i ryggen på veg opp dalen. Og det var faktisk så fint opp her på sørsida at eg like godt heiv av meg på overkroppen. Gjekk slik heile vegen til topps. Ikkje verst når det no snart er oktober!

Med mange fargar i eit fantastisk haustlandskap, vart det ein minneverdig avslutningstur. Ein for minneboka. Om det blir fleire turar frå Rivedal i 2010 får tida vise.

Det er forresten godt å bu på solsida i Stongfjorden òg. For seinare på dag, vart søndagen så nydeleg at det meste føregjekk seg på altanen. I shortsen. Ja, det var ein flott helgedag i slutten av september!

Fra Smørskornova 260910
Heitt og godt i graset under Smørskornova i dag...

Ingen kommentarer: