lørdag 10. april 2010

Fine motabakkar


 
Fanafjellet i ettermiddag

Sidan eg vart åleine med katen min i dag, då fruen var med forbundet på tur til Skjerjehamn, vart lengda på tøylane mine noko avkorta... Vi tok oss ein snopetur til Askvoll, men med eitt ærend, ein ny minnepenn til han. Peter var i sjuande himmel då vi kopierte over eit spel han hadde på pcen og inn på minnepennen. Pennen var visst umåteleg svær å ha med seg til Andreas i Grimelida seinare på dagen. Eg fekk meg forøvrig ein god prat med Kjersti og Hallgeir der ute. Og ein tur i fjøsen for å sjå på nokre flotte lam som var komne til verda... (Peter fekk forøvrig vere med på lembing seinare på dagen...). Sauene vil beite oppe i Fanafjellet/Moldura traktene, så då har eg nokre kjenningar å sjå etter i sommar... og gjerne vere med på å få heim att òg...:-)

Eg fekk etter dette ei lita stund for meg sjølv. Ei tid som eg nytta til ein kjapp tur på, ja nettopp, Fanafjellet frå Stafsnes. Fint å kunne gå opp i godvèr etter alle turane i elendig vèr i det siste. Det er fin og fri utsikt frå Fanafjellet. Og minst 12 hjortar stod i synsranda nesten oppe under toppen (sjekk bilde 1). 

Eg nytta dessutan tida til noko varding oppe ved toppen, der eg gjekk meg vill i påska. Det ligg endå ein god del snø, så denne jobben får eg fullføre når det har smelta noko meir. Heim igjen sprang eg heile vegen. Åhh - det gjorde godt!


Ingen kommentarer: