tirsdag 17. juni 2008

Mobilen tok sommarbadet


Frå Driveknolten mot Langevatnet og Nipebu, Fossedalshengenipa og Eitrenipa

Driveknolten t.h. frå vest, Blegja og Storehesten i skodde

Eg tok meg ein trimtur på Driveknolten frå Rivedal i kveld. Peter var på trening, og det var naboen sin tur til å køyre. Olaug stakk på Skylefjellet.

Det var egentleg veldig fin temperatur å gå i. Med lett Devold på overkroppen og joggebukse gjekk det akkurat å halde varmen ved å gje på litt. Noko trekk var det inne på toppen, og der måtte ei lett vindjakke og buffen fram rundt øyra.

Dei som har vore ved varden på Driveknolten veit at der ligg ein liten pøl der. I kveld fann visst mobilen ut at det var tid for eit aldri så lite sommarbad. Eg tenkte allereie på kva slags gravstein som høvde, og ny modell med GPS surra i hovudet. Men utruleg nok er det kome liv i han igjen. Oppstått frå dei døde. Han har jo hatt eit innhaldsrikt liv trass i sin relativt unge alder...:-)

Turen elles gjekk heilt supert. Finn same vegen over Hundeheia og inn Fløien no. Turen går fortare og fortare. Egentleg fint å springe frå Høgholten og innover. Og som planlagt let regnet vente på seg. Men etter sørvesten på fjellet å dømme, kjem bløyta kor tid som helst.

Ingen kommentarer: