onsdag 29. august 2007

Mobil-epilog


Utsikt frå Staveneset 18/9-06

Eg trudde at siste episode av sagaen om mobilen var slutt, og at eg no kunne glede meg ilag med min nye kvinnelege venn. Diverre viser det seg at det framleis er gamle skjellett som ikkje har ramla ut av skapet! Så for dei som endå held tråden i denne makabre og tåredryppande historia, som omfattar det meste av kva ein kan forvente i ein typisk såpeopera, så har de epilogen her.

Som de veit utnytta TELE2 mi inkjeanande mor slik at ho i vanvare tok nummeret mitt i sitt navn. Den derpåfølgjande påkjenninga for den aldrande mobilen var av ein slik art at den både av fysiske og psykiske grunnar måtte førtidspensjonerast. Den fekk sin nye heim i eit nyinnreia rom i sjenken i stova for å nyte alderdommen.

Diverre viser det seg at ettervirkningane frå dette tjuveriet slær ut psykisk på min nye venn som stadig vekk blir oppringt og kontakta på SMS frå folk som i dag trur ho er mor mi...! Eg må difor i aukande grad rykkje ut til falske brannar som er tidkrevjande og irriterande, og som bandlegg vitale ressursar i arbeidet med min nye kvinnelege venn...! Difor har eg i dag også måtte irettesette offentlege organ som er meint skulle sitte på rett informasjon til ei kvar tid på kven som er innehavar av kva slags nummer! Så for TELE2, Opplysningen 1881, Telefonkatalogen.no mor mi og alle andre - nummeret på min nye kvinnelege venn er 97169357 og tittelen er Sony Ericsson K810i og nummeret til mor mi er 41211453 og tittelen Nokia 2610...

-------------SLUTT.....................

Ingen kommentarer: