tirsdag 31. juli 2007

Spinn og hardrock


Sveitt, men blid!

Etter stillstand i omlag halvannan månad pga kneet, har eg funne ut at eg tåler spinnsykkelen oppe i treningsstudioet i gamle losjehuset. Dette har gjeve litt umiddelbar krisehjelp på kondisjon og energiforbruk - og ikkje å forgløyme betre psyke og humør...! Sjølv om det egentleg er ganske kjedeleg å trø, hjelper det godt på med litt heidundrande musikk, så i dag fann eg fram AC/DC med "If you want blood you;ve got it" så gitarsoloane small i veggen opp i losjen. Det nyttar ikkje med salmesong i slike omstende...:-)
Ventetida på MR-undersøkjinga er snart slutt, neste mandag skal eg inn på sjukehuset, så no må det bli litt fortgang i kva som feilar kneet. Eg er ikkje blitt det spor betre i sommar, sjølv etter mykje sofaliv med låg forbrenning..! (Eg har framleis store problem med å gå opp og ned ei trapp utan at det stikk som knivar i kneet. Og no er Olaug så lei av sytinga at eg får så hatten passar...:-)). Alt gjekk adundars i sommar med turen i Jotunheimen ilag med Agnar, Nipebu og fisketurane der, turleiing på Blegja etc. Og poenga på fjelltrimmen sto brått alldeles stille etter ein iherdig periode... for iherdig?
Reine fjernsynsteateret frå Finland i gamle dagar, tragedie på tragedie...Men det nyttar ikkje å sjå seg tilbake på ein inaktiv sommar - spinnsykkelen kan vise seg å hjelpe framover - ser ikkje ut til at eg blir verre iallefall...!

I går var det tilbake på jobben i banken. Eg trudde det skulle bli ein roleg start midt i ferien til folk flest. Det viste seg å bli det motsette. Eg tykkjer alltid at første dagen på jobb etter ferien er litt ubehageleg. Men i går fekk eg knapt tid å tenke etter i det heile teke før dagen var omme - alltid eit godt teikn...:-) Egentleg er de veldig godt å komme i gang igjen med det daglegdagse. Set vi for lite pris på kvardagane?

Ingen kommentarer: