lørdag 16. juni 2007

Rekonvalesenstid


The Captain

Traff Arild på sin faste haldeplass-båthamna-i dag tidleg. Han putla vel med eit eller anna til Shetlands-turen. Vi utveksla dagleg rapport frå sjukejournalen - han med skulder, eg med kne.. Kva blir det neste... hode, skulder, kne og tå?

Eg ville ta meg ein rask tur på Hollevikflua på floa og før nordavinden sette inn. Hadde ein fin og ganske varm tur ut dit. På flua låg allereie to små plastbåtar med tyske fisketuristar. Eg fekk meg ein bra lyr med det same eg kom ut og tenkte at aha no skjer her visst noko...Men akk og ve og som vi seie inne i Dale - nasefiskje. Då dei tyske turistane køyrde sin veg og i tillegg ein gamling hadde dorga seg fram og tilbake nokre gonger og også drog att, fann eg ut at det berre var å snu nasen heim igjen. Anten har eg vore her tre gonger no på feil tidspunkt eller so er denne fiskeplassen oppskrytt! Eit tredje alternativ er sjølvsagt at her ikkje er noko særleg med fisk langs land lenger. Den minimale sjøfuglestanden vi ser er vel eit resultat av det.

I morgon ser det ut til at det blir miniputt-turnering i fotball på Sande. Kan jo vere ei grei avkobling når kneet mitt likevel må få ro.

Neste veke blir nok ei løya veke. Olaug og Marie reiser til Danmark og klassetur med 10. i Askvoll. Peter blir med til Oslo til Håvard og Miriam. Eg blir difor åleine i huset til neste lørdag. Det vil bli både stilt og uvant.
Får satse på eit par mindre turar etter jobb når eg er ferdig med kuren for å teste tilstanden på kneet...

Rekonvalesenstid

Ingen kommentarer: